29. april 2009

"Latter, so-ol og saaang!"Warning: Jeg blogger og ser på American Idol på samme tid. All form for fokus og relevans står derfor i fare for å være fraværende.


1:
Jeg har klippet håret. Jeg har klippet håret kort.
I utgangspunktet ville jeg ha det til skuldrene, som sist. Da skuldrene var nådd, innså jeg at erfaringen viser betraktelige tidsrom mellom hvert frisørbesøk. Så for å gjøre opp for det, foreslo jeg "another inch", så det slapp å bli så langt før neste gang jeg kommer meg dit.

Jeg kan gå for en sau, men også for en nyfrisert Jenny. Jeg tror ikke det er så ille, men det er sannelig nytt.2:
Hannah og Ingerid har gitt meg 2 utrolig gode uker. På ukedagene tar de for seg LA fullstendig på egenhånd, mens jeg kommer med i helgene. De har reist lenge nå, og blitt gode på det. De organiserer seg selv, og finner fram. Søndag var vi med Nigel, deres irske vert, til huset til en producer som var på ferie, så house-watcheren inviterte til barbeque. Med idyllisk utsikt fra balkongen over en liten innsjø omringet av palmer, med solen på vei nei i horisonten, satt vi i mange timer og lærte om alt fra musikk- og filmindustri til irske tradisjoner, og irskens ikke lenger fullt så hemmelige glede over å ha to nydelige jenter i huset. Kjente at livet byr på mye idyll, og humor.Før solen forsvant fullstendig tok jentene og jeg turen gjennom Hollywood, til Sunset Boulevard og Beverly Hills.

Kan'te rese fra LA uten bilde ta Beverly Hills-skiltet da...

Dagen derpå var siste dagen jeg fikk med jentene for denne gang. Den ble tilbragt på ypperlig vis!
Nigel jobber i Dreamworks som technical director, og inviterte oss til filmkveld på Dreamworks Animations Studios. Hver mandag arrangeres det filmkveld for ansatte, og denne gangen var det Universals "Fast and the Furious" som ble
vist(/latterliggjort) av filmfreakene. Selv ser jeg bare på filmen, og så er den ferdig. Filmskaperne analyserer produktet, og veien dit, og da var tydeligvis ikke denne et mesterverk. Eller kanskje den bare var et morsomt mesterverk?
Uvisst. Jeg så jo bare på filmen stakkars... Etterpå fikk vi en liten omvisning på området, som visselig virker som en drøm å arbeide på. Alt tilrettelagt for å stimulere kreativitet og trivsel!

Fikk til og med en liten prøvesmak på Shrek 4 og en ny film de lager fra Norge om drager!

Shallow little girl... I feel so special!

3:
Denne tirsdagskvelden har gått med til korfestival med junior highs, high schools og colleges fra området, arrangert i Grace Baptist Church - kirka "mi". Om kortimene våre er episke, kan dere se for dere kvelden.8 kommentarer:

 1. Digge digge digger deg! Kort hår er det som gjelder nå! wiii

  <33

  SvarSlett
 2. Fast and the furious var temmelig rævva, ja.

  Snakkes, kos deg så lenge.

  SvarSlett
 3. Anonym02:21

  Hei Jenny!
  Kult, du er vel en av de første i verden som fikk sett litt av Shrek 4 da! Få høre noen spoilere da! :)
  Så spesielt ut det første bildet nede i den dalen med den mektige skylinen over!

  SvarSlett
 4. Søta! Hihi... Høres ut som om du har det helt fantastisk. Hva slags skole er det egentlig du går på?
  Jeg flytter til Liverpool og begynner på LIPA til høsten, og gleder meg helt villt... Det blir ikke 30 varmegrader og palmetrær, men det blir ihvertfall noe annerledes, og jeg gleder meg til å utforske! :-D
  Keep enjoying LA babe! Sees på barbeque i sommer? På verandaen til familien Blond?? Jaaa!:-D
  *Klem*

  SvarSlett
 5. Jeg hørte om at du begynner på LIPA! Det, skal jeg si deg, høres helt fantastisk ut. Er det sang som blir ditt "course of study"?
  Jeg går bare på et "simpelt" community college her borte, som er billigere og mer tilgjengelig enn universitetene. Spesielt dette colleget har utrolig god kvalitet, og musikklærerne er erfarne og superflinke. Har fått så mye god musikkundervisning at jeg MÅ finne noe liknende i Oslo for å holde det gående, ellers kommer jeg til å få abstinenser!:p
  Barbeque på verandaen til familien Blond høres perfekt ut, jeg kan ikke vente :):)
  Takk for kommentar, Audrey! Klem!

  SvarSlett
 6. Blir sang ja, men kommer til å ha noe dans og acting også, det blir faaaab!! :-D
  Fy flaten, det er genialt... Må si du inspirerer asså, det er folk som deg som har fått meg til å skjønne at nå må jeg bare GJØRE noe av det jeg har hatt lyst til i årevis. TAKK!!=)
  Når kommer du hjem da?
  Klem

  SvarSlett
 7. Ah, du er så heldig!! Gratulerer så mye!
  Jeg er glad jeg kan være til inspirasjon:) jeg tror at samme om du kommer til å elske eller hate opplevelsen, kommer du til å lære så mye av det om livet og mennesker og deg selv, at du aldri kan angre på det. Det er noe med å komme seg litt bort fra det kjente...
  Jeg kommer hjem 7. juli, og da er jeg klar for bbq!

  SvarSlett
 8. Definitivt, allerede nå ser jeg på det som en vellykket opplevelse, fordi jeg GJØR det...
  Da gleder jeg meg til bbq, og til å høre alt om DITT eventyr! :-D

  SvarSlett