28. mai 2009

21 and counting


Baileys'en godstår seg i kjøleskapet, ballongene ligger fremdeles spredt rundt sengen på rommet, og brusboksene er enda ikke fjernet fra kjøkkenbenken. Jeg er 21 år, for flaten. Du store så mye større (og/eller eldre) 21 åringene var før.

Det var en dag ulik alle andre. Det ligger jo først og fremst bare i navnet; 25. mai. Det klinger så innmari godt.
Ellers var det også en herlig dag fordi jeg kunne spise presis hva jeg ville.


Martine og Erika var så snille å legge natten til Garza drive da de inntok LA for noen dager, på søndag kveld. Vi spiste på BJ's, og klarte neimen ikke å overtale den mindre hyggelige servitrisen om at 1 1/2 time til 21 årsdagen var nærme nok for en simpel drink. Vi sippet til sitronvannet, bet i sitronen, og nøt heller dét.


Igjen ble helligdagene lagt convenient nok til, så Memorial Day og jeg ble feiret sammen. Jeg ble vekket av mamma kl 6:30, tett etterfulgt av Ruth-Elaine og Marie. Jeg rakk akkurat å legge meg til igjen før jentene i huset kom stormende inn på rommet med én ballong, og rundt 20 til. Det bar rett til frokost der jeg nøt omelett, stekte poteter og pannekaker med mapel syrup. Med tiaraen på hodet og "BIRTHDAY GIRL" på t-skjorten fikk jeg all den oppmerksomheten jeg ikke har så særlig i mot.En ekstra og kjært velkommen korøvelse var på morgenens agenda. Pedikyr likeså. Amy la stort sett opp hele dagen, og gjorde en utrolig god jobb. Korøvelsen var vel ikke hennes idé, men dere skjønner tegningen, ikke vel.

Mot ettermiddagen gjorde vi oss klare for å ta i mot gjester i huset. De kom, og de dro; 6 utrolig bra timer senere.
Jeg var litt nervøs, fordi jeg hadde invitert noen herfra og noen derfra, der mange ikke kjente hverandre. Så i tillegg til å bidra med pizza, is og brownies, en fabulous solnedgang som alltid, og bål ute da mørket falt på, dro vi i gang en del leker, og det kunne ikke endt i en bedre kveld.


Da alle var dratt hjem, og ryddingen var ferdig, og jeg skulle starte på jobb om 7 timer, var det kun én ting som manglet. Jeg har cravet og snakket om in'n'out milkshaken siden i fjor vår, og kun hatt den én eneste gang; i fjor vår. Tiden var inne, men snart ute, for en milkshake fra in'n'out. Jeg hadde ca 15 minutter igjen på å innta presis hva jeg ville, og jeg nektet å la sjansen gå til spille. Amy och jag.


Jeg skulle gjerne latt dere gå, men det er én ting til. Jeg jobbet med Sylvia i kveld, mens Christina hang med oss etter at hun var ferdig. Jeg kan ikke la være å vise dere hva vi driver med ved siden av å lage kaffe. Vi tre utgjør en livlig gjeng, og henger like mye utenfor the Kiosk som inni på kveldene når det verste studentrushet er over. Vi har mange venner, og i kveld var vår venn Bagel Boy, med venner, mer ivrige etter vannkrig med Christina, enn undervisning.
Rettelse; Hver mandag og onsdag kveld er vår venn Bagel Boy, med venner, mer ivrige etter henging ved The Kiosk, enn undervisning.
Kvelden ble avluttet som kvelder flest burde avsluttes. Varm asfalt, gode venner, stjernehimmel og jenteprat.5 kommentarer:

 1. jenny så hyggelig at jeg ble nevnt, og at din blanda fest ble bra! jeg kommer straks etter:)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Jenny! Så hyggelig at jeg bl...Vent!

  Nei, dette så veldig hyggelig ut! Du får hilse Christina og si at hun kler vannet :D Grov spøk, beklager. Siste ting; Jeg skrev på eksamen at det het "diadem". Er det det samme som tiara, eller er det to vidt forskjellige ting?

  SvarSlett
 4. for det første jenny:
  Døøøøøøds fin sveeiiis:D serrr!!! ihhh!
  for det andre:
  Kom hjem da!! hihihi
  hehe har selfølgelig glemt når du kommer hjem, er jo så mange som skal hjem til hamar for tia!
  så... når kommer du?

  miss u<3
  sol

  SvarSlett
 5. Jeg skal nevne deg i neste innlegg jeg, Ruben.
  Jeg tror man kan si diadem, hehe ,haaper det.

  Solveig, jeg kommer hjem 7. juli :D

  SvarSlett