23. juli 2007

Romania


Jeg er så treig på å oppdatere at det skulle ikke vært lov... Det skjer så mye i livet mitt at jeg kan ikke ofre den gjenværende tiden på pc-tull. Jeg har alltid ment at det hadde vært bedre å leve før teknologien tok over, og alt var som på Barna i Bakkebygrenda. Står fremdeles på det!

Ikke vits i å legge ut i det lange og brede om Romania - tror de fleste føler at de har vært med på turen selv når vi jo ikke akkurat underdriver med bilder på O' store Facebook.

Vil bare nevne at jeg var der jo jeg òg - og hadde det utrolig bra! Bussturen var egentlig bare kjempegøy, og var vi slitne fikk vi gjort noe gøy ut av det òg. Kan nevne at hadde vi spilt om penger og ikke poeng, den siste natta på bussturen nedover, så hadde jeg vunnet 1000 kr i Blackjack! For da hadde jeg selvfølgelig trukket meg når jeg var på 1000, og ikke tapt de igjen etterpå, for jeg gjorde jo seff det. Det gjorde meg og selvtilliten min litt godt.

Ukene var fylt med masse bra! Huset der vi sov og maten vi spiste var ikke til å klage på - til tross for kalde dusjer og mye fett. Det var verre første året! Dagene var bygd opp veldig beleilig, med tjeneste på morgen og kveld, og 5 timer fri midt på dagen. Det ble akkurat passe av alt. Jeg var på dansegruppe, og så fikk jeg synge litt - noe jeg syns var veldig stas! Jeg håper og tror at Gud vil gjøre mye ut av det lille vi kunne bidra med, det er jo ganske utfordrende. Det er en svær kraft vi har med å gjøre, og hodene våre begrenser den nok noe i forhold til hva den er "capable of". Vi må bare være åpne og ydmyke, så det ikke er vi, men han kompisen vår oppi der som får styre!

Utrolig bra team - utrolig bra sted - utrolig bra tur - utrolig bra bussjåfør - fint vær(...) - utrolig glad for at jeg er så ufattelig heldig som får være med i et sånt miljø! Tror ikke jeg kunne hatt en noe bedre ungdomstid - glad jeg ser dette nå så jeg rekker å nyte det før jeg reiser, og etterhvert vakser upp og blir for stor til å være ungdom lenger...

Her er noen bilder som kanskje best beskriver min opplevelse av turen:Måtte bare ha med det siste der...:)

4 kommentarer:

 1. hihi.. hadde venta på at du å skulle poste en blogg fra turen:p
  og det der med ay vi ikke har underdrevet akurat med å legge ut bilder på "O store facebook" er utrolig sant... jaja.. hyggelig da;)
  snakkes torsdag kveld=) gleder meg..
  klem & love

  SvarSlett
 2. Aner jeg en aldri så liten sentimental undertone... Fine bilder. Men er spent på hvordan du skulle de til uten den meget forhatte "teknologien".

  SvarSlett
 3. ser du hadde det gøy i romania men hvorfor hater du teknologien?
  bada du mye i romania?

  SvarSlett
 4. Hater ikke teknologien sånn på årntli, er bare så mye annet man kan og bør gjøre enn å sitte inne å stirre på en skjerm! Nå som jeg har fått mac kan jeg jo ta den med meg ut da:)

  Bada masse i Romania, det var såå deilig vann, og bølger og det hele! Håper dere koser dere i Måløy, nå kom finværet til Hamar:D

  SvarSlett