30. august 2007

# 4: Free coffee@STARBUCKS.com


Ja, jeg og Starbucks viser oss å være nære venner. Jeg har den rundt 500 meter fra meg, og det er der jeg har vist meg å møte de fleste av mine til nå bekjente. I tillegg er Harry Potter and the Half-Blood Prince og jeg nært knyttet til hverandre, og vi bruker myye tid på Starbucks. Jeg har min egen godstol der som jeg sitter i og leser, prøver litt hver dag.

I går ble jeg ønsket varmt velkommen når jeg kom; "heeeeey, how aaaare you?? We´ve been waiting for you!!" Det her er to jeg har pratet en del med, ei på 25 og en på 21. Gratis kaffe hver gang. Vi har hvert fall planer en gang denne uken, de skal vise meg rundt i området og byen. Er ikke jeg som spør:) Møter virkelig mye hyggelige mennesker...


Grunnen til at jeg ikke har bilder av familien på bloggen er at familien ikke ønsker det. Så vet dere det. Facebook var for øvrig greit da, så der er det en del.

Å møte folk å henge og prate med gjør virkelig dagene mine! Er som en del vet ikke helt på bølgelengde med vertene mine, så venner gjør ting mye enklere...

1 kommentar:

 1. Bra å høre at ting går bedre der borte, og at du begynner å trives.
  Du kommer nok til å erfare at ikke alt i USA er stereotypt, og at du vil få gode venner for livet. Så ikke vær for paranoid, bare litt:)
  Du har ihvertfall masser av tid til å oppdatere bloggen, tilsynelatende, og det er en god ting for de som raver rundt på nettet i håp om å finne noe å lese på.
  Ha det gøy så lenge.
  Har du fått skype nå?

  SvarSlett