2. september 2007

#5: Tid hos Irma


Jeg tilbringer en del tid hos Irma for tiden. Barna hennes, Matthew og Madison, er de søteste, greiest ungene, og hun har en au pair, Patricia, som er veldig hyggelig! I går fikk hun en ny au pair, siden Patricia reiser neste søndag, så i dag har vi vært en hel gjeng ved bassenget der. De fleste community´ene i Santa Clarita har egne community pools, som alle rundt der har tilgang til. Det har ikke vi, for vi bor i et veldig rikt område der de fleste har egne pools. Ikke vi da... Så tiden tilbringes som regel inne, for termometeret disse dagene viser rundt 110-115 fahrenheit; ca mellom 40 og 45 celsius. Kveldene er som regel deilige da, men for tiden er egentlig de for varme også. Ære være air condition!

Matthew gjør seg klar til å reise til flyplassen for å hente Gina, den nye au pairen fra Ukraina.

Madison, 3 åring som ser ut som og oppfører seg som minst 5. Skikkelig søt!

Mye fine hus her. Mye fine områder. California er stort sett fint!

Nå skal jeg jobbe, fra 4 pm til 1 am. Ikke snaut på en lørdagskveld! Så får ikke dratt i kirka i kveld, men kan dra i morgen. Det er da collegefolka samles, så er sikkert bedre for meg det. Håper alle har det bra! Legg mer enn gjerne igjen kommentar!

3 kommentarer:

  1. Trodde du skulle passe barn jeg.. Hvorfor i alle dager jobber du til kl 01:00 også 9 timer da gitt. Nei, kom hjem...

    SvarSlett
  2. serr ike kom hjem! bare pass de:) haha jenny du er meg velen flink jente; hæ?? kom heller hit til meg enn hjem!

    SvarSlett
  3. Jeg blir jeg, hos hvem vet jeg ikke helt:p Denne lørdagskvelden kan forklares med at foreldrene hadde bestilt billetter til et show før jeg kom, så de tenkte ikke over det...(særlig), men jo jeg jobber mye. Og så har jeg det bra da, begynner å bli noen venner, og fint hus, område og by:)

    SvarSlett