23. september 2007

# 13: Connecticut!
Jeg er her! Jeg begynner aa komme i orden paa mitt nye rom, jeg blir kjent med familie, jeg blir kjent med stedet: og jeg liker det! Det er ikke California, og den foerste kvelden var jeg med Joe, faren her, for aa se eldstesoennen James' footballkamp; jeg holdt paa aa fryse i hjel, og jeg smaagraat nesten litt for meg selv... Feiging. Men jeg tilpasser meg, og jeg tror jeg kan faa et kjempeaar her! Akkurat naa er jeg troett, saa kommer ikke til aa fortelle om alt som skjer, for mye har allerede foregaatt, men jeg vil bare at dere skal vite at dette er myyye bedre! Jeg er fremdeles lei meg, jeg savner mamman min og pappan min og soesteren min og broren min og niesen min, og Melissa, og besteforeldrene mine, og alle vennene mine. Jeg gjoer det ordentlig! Men, jeg har det godt. Og det er viktig!
I dag kjoerte jeg for foerste gang paa 1 1/2 mnd, og det var saa goey!! Bilen "min" er kjempefin, en soelvgraa Land Rover, med GPS og alt mulig goey. Jeg og Rose tok en runde hvor hun viste meg West Hartford; skolene til ungene, sentrum og diverse. Naar jeg kjoerte med Joe senere, det er mannen i huset, som er helt herlig, ble han helt maalloes over hvor mange gatenavn jeg kunne, og hvor godt orientert jeg var:) Naa har jeg oversikt foeler jeg!
Men naa ringte Amy meg, og jeg savner henne masse, og jeg vil prate med henne. Mer oppdatering kommer senere!

3 kommentarer:

  1. Så bra Jenny! Du kommer til å få ett kjempebra år. Her hjemme skjer det egentlig ikke så mye spennende. Forsov meg til å ta lyden i kirka i dag så det ble bra styr. Lykke til videre.

    SvarSlett
  2. Va kul att du trivs Jenny!! Hoppas vi ses snart :)

    SvarSlett
  3. Så fint du har fått en god familie der da! Men det er vel også fint at du får oppdaget mere av USA når du har bodd 2 steder.

    SvarSlett