26. januar 2008

#18 2 1/2 mnd senere...

Tiden har gått ikke mindre enn utrolig fort... Nå har jeg vært hjemme fra USA i akkurat...3 mnd og 12 dager. Det vil si at om ytterligere ca 20 dager ville jeg ha vært halvveis i oppholdet der. Ikke snaut. 10. mars bærer det forresten tilbake! Jeg skal besøke Amy i 14 dager, i Santa Clarita der jeg bodde i California. Guri malla som jeg gleder meg!!

Siden sist har det skjedd en del.
1 Jeg bestemte meg for å tilbringe vårhalvåret 2008 i Hamar
2 Resten av 88-vennene mine bestemte seg for å tilbringe samme halvåret på andre kontinenter
3 Jeg ble tilbudt 100% stilling i familiebarnehage i Bekkelaget, og tok imot for perioden 02.01.08-01.07.08.
4 Jeg flyttet inn på min egen lille hybel av et uthus (i pappas hage)

5 Jeg startet på hiphop og jazz på Hildes ballettstudio, kjøpte halvårs-kort på Espern, og stortrives med det. Nå som jeg ikke danse lenger, elsker jeg det! Det er ikke noe jeg bare sier. Jeg lever for tirsdag og torsdag ettermiddag(altså seff seriøst ikke men samma det vel)!
6 Jeg(og flere) ble valgt ut til å være med på en stor forestilling sammen med Storhamar blandede kor i april, som danser, og gleder meg som en unge! Det blir dansing opptil 4 ganger i uka framover, og det skal jeg si er motivasjon i en ellers... noe slitsom hverdag.
7 Jeg klarer å lage min egen middag:D

Sistemann som reiser herfra for i år nå, er Mari fra klassen min på Stange. Hun skal til New York med Gateway college, og det blir et stort tap for oss gjenværende! Å samles rundt kveldsmaten med Greys anatomy og gjengen fra gamleklassa blir ikke det samme uten henne... I morgen kveld er det avskjedsparty, men vi slår like godt til med gjengen(det er altså noen igjen her fra gjengen) rundt frokostbordet hos Nøren Stenersen og Dawson´s Creek på skjermen.
Lørdag morgen vet du, den skal nytes!

Men nå kaller sengen, er blitt sterk tilhenger av søvn siden jeg startet i barnehagen, og helgene må følge opp, ellers er´e Døden på Mandag morgen...

Legger til et bilde kun for syns skyld. Bilder er ikke noe jeg tar mye av for tiden. Å legge inn på dataen har jeg ikke gjort siden oktober tror jeg. Så vi mimrer litt, hæh? Det er gjengen i sommer. Good times! Wenche er i Sogndal, og Ragnhild er i Oslo, Mari drar til NY. Ellers er vi nå her da, Ingerid, Marit og jeg. Søren Marit er ikke på bildet. Uans. Kos er det!

6 kommentarer:

 1. j, saa godt du lever!! Jeg savner deg!

  SvarSlett
 2. Jenny!
  Som Martine konstanterer, du lever!:)
  Ser jo ut som du koser deg da, og du har jo jobb, koser deg med dansing, espern(been there, done that:p) og så er det jo KRIK på Hamar også!
  Du får testa arbeidslivet og det er en bra erfaring å ta med seg. Stå på jenta!

  SvarSlett
 3. Hellu Jenny! Ville bara säga att allt är bra med mig här i Pennsylvania och att jag hoppas allt är bra med dig! Miss you and take care. Fredric.

  SvarSlett
 4. Jenny, til stadighet imponerer du med med dine smil, dine ord og ikke mist nå: Din evne til å lage middag.

  Jeg kjenner at jeg blir stolt av deg, ordentlig stolt. Stolthet er en bra ting, det betyr at jeg ønsker å fortelle det til andre. Ja, helst rope ut til alle hvor bra det er at du lager din egen middag. «Jenny lager middag» har jeg lyst til å fortelle foreldrene mine, tanene mine og kompisene mine. Nederst følger det med en fenomenal internettside som har hjulpet meg når ejg er alene og er lei av å spise pasta med ostesaus fra Toro åtte dager på rad.

  www.middagforen.no

  Fra dårlig søndagsspøk til alvor:
  Jenny jeg savner ditt vakre ansikt. Dessuten lurer jeg på hva hun veninnen din som skal til New York skal på Gateaway? Det er ikke tilfeldigvis foto og reportasje, hadde jo vært gøy å høre hvordan det er der i og med at jeg sannsynlgvis er der selv om et år. Men hey! Jenz, hope to see you soon!

  SvarSlett
 5. "2 Resten av 88-vennene mine bestemte seg for å tilbringe samme halvåret på andre kontinente"

  Aoutch Jenny. (skrives det virkelig sånn; aoutch?) Den svei:p Bli med å henge snart? Om du har tid fra all dansinga og bleieungene. (Jeg er hjemme fram til torsdag neste uke, da er det hytta.) Og snart kommer jo Wenche hjem, da må vi HVERTFALL henge!! kos

  SvarSlett
 6. Ingerid... Jeg var ikke klar over at du leste bloggen min, da hadde jeg ikke vært så ærlig!

  (Tror det er ouch btw)

  Tenkte bare jeg skulle skjære alle under én kam siden du og marit vs resten av 88 sånn tallmessig sett ikke er mye å skryte av... Dessuten høres det ut som det er mye mer synd på meg om "alle vennene mine har dratt" enn, "alle unntatt 2 har dratt":p Slæpp off, snart skriver jeg nok om hvor glad jeg er for å ha dere her!

  Veldig ladd for å henge! Merka at torsdagskvelder er noe jeg kan benytte meg mer av, vakke sliten før fredag ettermiddag, når jeg kom til Hafjell...:) Men helt ladd, og i vinterferien er det ikke dans heller så er ganske fri til å henge!

  Snakkes vi Ingerid!

  SvarSlett