20. april 2009

Helgekos


HEI IGJEN!

En deilig helg er over, og en ny uke er i oppstartsfasen.


Torsdag hentet Sylvia og jeg Hannah og Ingerid på LAX da de kom fra Fiji. Her er de med Amy, klare for å sove etter en 43 timer lang 17. april. De bor i Glendale, og vi koser oss sammen når det er tid.Fredag var vi på kamp på Dodger Stadium. 45 000 tilskuere, seier til Dodgers og fantastisk stemning var det ikke vanskelig å storkose seg for fellesskaplige Jenny.

"Seriously, I'm in the line for the bathroom!"Lørdag var det strandvær, så jentene og jeg dro til Santa Monica. På kvelden var det på tide å sjekke ut nattlivet i Hollywood. Ble ikke så lenge på utestedene. Mye tvilsom dansing vi helst ikke vil vedkjenne oss, for å si det fint, men hadde det kos med å vandre rundt på Walk of Fame og hilse på stjernene!

Hannah med Santa Monica Pier i bakgrunnen


Hvitost/brunostSøndag var en ny dag på stranden, denne gangen med Alvaro på slepet. Venice Beach fikk besøk i dag, av masse folk og god stemning. Vannet er på langt nær noe vi velger å bruke kvalitetstid med, Mjøsa på sommern er boblebad i forhold til Stillehavet.

Sommern på Hamar er dessuten ikke mulig å sammenligne med noe på jord...


4 kommentarer:

 1. Koselig at faren i huset har klart å snike seg med på ett av bildene.
  Sommeren i Stange/Hamar - nammenam, blir fint det.

  SvarSlett
 2. Bra greier, misunner deg nesten den dodgers kampen litt. Nå blir det snart levelig her i Hamar og. 16 grader i dag :)

  SvarSlett
 3. Anonym03:10

  Interesannt, og Los Angeles må vel føles som verdens sentrum?

  SvarSlett
 4. Hehe, det var et aktuelt spørsmål, hva kommer det av? Verden er absolutt sentrert rundt LA i form av hva man ser på TV hver dag. Og fordi underholdningsindustrien får så mye fokus får man følelsen av at LA er et verdenssentrum, men det er det mange som mener er oppskrytt...

  SvarSlett