21. juni 2009

Hume Lake

Hvilken herlig måte å tilbringe sommerdagene!


Mr. og Mrs. Haendle, Carrie Haendle, Amy og jeg kjørte mot Hume Lake i Central California for én uke siden. Der oppe finnes tidenes kristne leirsted, med leir for high schoolers og junior highers hver eeeeeeneste uke heeeele sommeren. Josh Haendle og hans venn Tim hadde vært på leir, og ble værende for å bo på hytte der oppe i én uke til.

Ingen internettdekning. Ingen mobildekning. Ingen TV.
Mange bøker. Mange kortstokker. Innsjø, 3 miles i diameter.


Jeg kom meg som oftest opp før de fleste, for å ha litt morgenstund med gull i munn. Med stille vann, fiskere langs vannkanten, skog på alle andre kanter, og sola på vei opp på himmelen, var runden rundt innsjøen akkurat det jeg trengte.Senere på morgenen tok vi ofte turen ned til vannkanten med bøker og kaffe, og med unntak av lunsj ble vi der gjerne hele dagen. Med god utsikt over vannaktivitetene, der båtleien florerte og rokunnskapene var få,
nøt vi time etter time. På gressplenen vi befant oss på var også leir-romansene mellom deltakerne i full blomst, og det nøt vi på samme nivå.

Én dag besøkte vi noen heller store Sequoias

Etter middag var det familietur rundt innsjøen, ofte med milkshakebelønning for å veie opp for evt. tapte kalorier. Kveldene ellers ble brukt til spill og lesing, grilling og leking.
Idyll fra ende til annen...

1 kommentar:

  1. ah dette høres idyllisk ut. unner deg dette etter mye skole og jobb! ah idyyylisk

    SvarSlett