24. juni 2009

Sommerdag i Santa Barbara


Det er sommer, det er sol, det var Father's Day, og de har sykkelutleie i Santa Barbara. Ingenting kunne gå galt - og ingenting gikk galt. Bortsett fra at jeg tapte alfabetleken, og at en gutt i skateparken vi passerte ødela skateboardet sitt.

Søndag morgen satte vi ut på den 1 1/2 times lange turen mot havnebyen på kysten litt nord for LA. Lunsj i Fillmore, is i Santa Barbara, og middag i Ventura på vei hjem, med sola på vei ned over havnen - der vi conveniently nok satt.


Med Mike og Murf i forsetet, og Amy, Minnie og meg bak, cruiset vi rundt strandpromenaden.

Det er ikke greit når man er 15 og umyndig...
1 uke og 6 dager!

4 kommentarer:

 1. Hej Jenny! Länge sen nu! :) Tittade in i din blogg och såg att du verkar ha det väldigt bra just nu! Jag är väldigt sugen på att flytta till the westcoast själv i framtiden. Blir ännu mer sugen nu när jag ser att du har det så bra där! :) Hur länge stannar du där?

  Önskar dig lycka till i framtiden och vem vet: vi kanske ses i LA! :D

  MVH
  Fredric Johansson ( http://fredricj.blogspot.com )

  SvarSlett
 2. Anonym23:42

  jenny party hos marty! kaj, tz, meg og marty+danielle er her! du er ikke her, men straks:) dan har btw lært et nytt oed i dag: tisseman-stolt liten ting(dan er, ikke en sånn ting) uans-kom hjem! glad i deg masse masse! tusen kozer

  SvarSlett
 3. Fredric - så utrolig lenge siden!
  West coast er tingen, jeg har hatt et utrolig bra år. Gått på college og bodd hos venner, kunne ikke hatt det bedre! Jeg er ferdig her nå, etter 1 år, så jeg reiser hjem til Norge om 1 uke :o

  Hvordan var ditt au pair år? Er du i Sverige nå, hva driver du med?

  SvarSlett
 4. Maisen! Tisseman er flott! Kommer snart hjem!

  SvarSlett