25. mai 2007BURSDAG
Minner meg selv og omverdenen på at i dag, 25. mai, er min dag! I det jeg kom inn på skolen i dag sto klassen min der og sang for meg, og Gunhild hadde laget krone til meg. Så koselig atte! Hannah og Wenche serverte is og muffins, og Tiffany og jeg måtte utsette bolle-daten vi så omhyggelig planla for dagen.


Ellers var HA så vennlige å sende meg 3 stk flax-lodd, fordi jeg og mitt åsyn fikk hovedplassen på bursdagssidene som "Dagens bursdagsbarn". Nå trekker for øvrig jeg og mitt åsyn oss tilbake fra mediene for en stund... Hamarsingene skal få fordøye det heller heldige bildet av meg fra 18. mai før det plutselig kommer flere liknende. You never know right!?


Mamma inviterte til selskap i Hanssen/Korsnes-residensen i ettermiddag, så her har'e vært liv. Mormor, morfar, tante Marit, Morten, onkel Stein, Christian og Anne May. I tillegg til meg var Jonas hedersgjest, for han fyller 5 år på mandag. Så i dag var vi prins og prinsesse. Var vel mest han som stjal showet, men nå skal jeg på freak og stjele show, så SYND FOR DEG!
Ellers lever jeg og har det godt. Jobber hardt for å sosialisere så mye som mulig før eksamen setter inn, og skolen etter hvert er ferdig. Til nå har jeg sett VELDIG fram til skoleslutt, men nå må den gjerne la vente litt på seg... Trist å ikke skulle tilbake til alle. Men je skar jo til the US and A og ser jo svært fram til det, så skal nok komme over det!

5 kommentarer:

 1. jenny! gratulerer med dagen da du! jommen ikke lett aa foelge med her borte. men saa ut som du hadde det bra:) er det sikkert med USA naa? saa goey!! au pair sant? faar du vite aassen familie foer du drar? du er toeff. glad i deg!

  SvarSlett
 2. Takk Kaja!:D Ja det er helt sikkert at jeg drar:) Etter all sannsynlighet 30. juli! Familier driver å kontakter meg nå, så er det opp til meg å velge hvilken jeg vil til. D'er så spennende! Gleder meg til å se deg!! Når kommer du?

  SvarSlett
 3. kjempe goey! jeg kommer 20.juni. gleder meg veldig! blir saa kjempe godt. noen bra familier enda da? det er litt vanskelig aa velge sant.. de fleste er jo koselige:) gleder meg til aa se deg og, soete deg!

  SvarSlett
 4. Først var det en familie i Massachusetts, men jeg sa nei til de, og nå er det en i New York(like utenfor byen) som leser søknaden min... Vet ikke om de kontakter meg da, får se. Hører du ska til Romania!:D Yey! Vi ses vi Kaja!

  SvarSlett