20. oktober 2007

# 16: Home - sweet sweet home!

Da er det 1 uke og 1 dag siden jeg kom hjem, og jeg nyter det så veldig. Jeg nyter ikke minst familien min, og vennene mine. Og jeg nyter den fantastisk friske luften, jeg nyter kulden som gir røde roser i kinnene og muligheten til å kle seg i en tykk genser, skjerf og lue, jeg nyter fyr på peisen, stearinlys, å lage mat, å være satt pris på, å le og ha det bra; jeg nyter Norge! Jeg er vel fremdeles i en over-romantisk boble som oppsto av å ha gått fra noe så ufattelig dårlig, til noe så bra, men enn så lenge nyter jeg den i hvert fall!

Jeg har en noe hektisk ettermiddag, og kan derfor ikke legge ut om alt som har skjedd siden sist, men jeg er hvert fall hjemme og har det bra! Det tyder jo på at jeg ikke hadde det bra i USA, og angrer meg gjør jeg heller ikke, så dette er nok for det beste. Jeg og pappa hadde noen veldig fine dager i New York, mamma og Wenche møtte oss på Gardermoen, på UNO og freak har jeg møtt mange av vennene mine igjen, jeg har vært et par dager i Oslo og kost meg med bror, niese og "svigersøster", og har tilbrakt mange timer på poesi med forskjellige. Dagene går fort selv om man hverken har jobb eller skole! Enda...

Nå kommer jeg nettopp fra poesi med Mari, og skal videre til kafè Uno og jobbe der i kveld. Gleder meg litt til det egentlig. I morgen tidlig reiser Martine, Tonje, Kaja, Elisabet og meg selv til London for å tilbringe en uke hos og med Marie!!! Min beste Marie i hele verden, som jeg ikke skulle se på minst et år får jeg se i morgen. Gleder meg masse til det, og håper å få bearbeidet mer av det jeg har vært gjennom i løpet av uka så jeg er mer klar for å jobbe/finne ut mer av hva jeg vil når jeg kommer hjem derfra. Er litt umotivert og motløs nå, men det er jo ikke egentlig veldig rart. Trenger litt tid!

Men nå må jeg pakke litt jeg... Sitter på stasjonær-pc'n vår nå, og alle bildene mine ligger på mac'en, så det blir en annen gang. Har mange beviser der for hvorfor Norway rocks og Connecticut sucks!

8 kommentarer:

 1. jenny! å kjære deg tro meg vi ska riktig oose oss! ihhhh nå kommer dere jo! elsker det! å dei:) masse! du må se på bildene på bloggen min;) de er veldig kosselige:)))))))

  SvarSlett
 2. Det høres deilig ut å komme tilbake til det trygge hjemmet og ikke ha skole og jobb med det første!

  SvarSlett
 3. Deg å Fredric, håper du har det bra! Dumt det ikke blir NY i nyår for meg after all...

  SvarSlett
 4. Tack Jenny. Jag har det jättebra :) new york skulle ha varit en rolig sak att gjort igen tillsammans men man vet ju aldrig.. Kanske en annan gång! Vi får hoppas :D

  SvarSlett
 5. Anonym22:17

  hei Jenny :) det er hvertfall godt å ha deg tilbake i Norge.. selv om jeg ikke ser deg face-to-face....

  SvarSlett
 6. Heii Lene! Blog-to-blog er jo hyggelig også da : ) Gleder meg til å se deg, godt å lese om at du har det bra!!

  SvarSlett