12. mars 2008

#21 Back in track!

Endelig!

Flyet mitt skulle gaa mandag kl 11.45, men kunne ikke ta av foer ca 14 pga storm i London. Noe nervoes ble jeg selvfoelgelig, for ikke aa rekke flyet mitt i London, og det viste det seg jo selvfoelglig aa vaere tilfelle. British Airways hadde cancelled ca 100 avganger, men ikke mitt, saa jeg looooooep. Og doerene lukket seg RETT foer jeg kom! Fikk litt hetta en liten stund, ringte Marie og fikk utloep for det, og gikk deretter til flight connections der de rundt 200-300 andre som ogsaa hadde mistet flyet sitt sto i koe... Til slutt fikk jeg ombooket flyet mitt til tidlig morgenen etter, ringt Marie igjen, og saa gikk jeg til arrivals der hun kom og moette meg! Heeeeerlig:D Saa vi dro hjem til henne og der sov jeg den natten. Ikke daarlig aa faa besoeke henne ogsaa paa denne ellers saa fantastiske turen! Vi var hjemme med familien hennes den kvelden, og jeg koste meg utrolig! Det var IKKE morsomt aa dra fra henne morgenen etter, da hun hadde fulgt meg til flyplassen. Huffetameg. Men vi skal proeve aa ses en liten stund naar jeg mellomlander paa vei hjem ogsaa, saa det er jo noe aa se fram til!

Vi boardet flyet til Los Angeles og var klare til take off, men det var ikke flyet. Vi tok ikke av foer omtrent 2 timer senere, pga noen tekniske problemer. Saa reisen paa 11 timer ble da forlenget med 2 timer paa bakken, men jeg skal ikke si at jeg ikke koste meg! Jeg og ei fillipinsk dame ved navn Grace, delte 3 seter, og vi delte jo livshistorie og hadde det morsomt. Bak oss satt 2 engelske karer ved navn Matt og Leon, klare for 3 mnd paa loffen i California, og de startet moroa allerede paa flyet. Proevde seg paa en del tvilsomme sjekketrisk, men var morsomme folk som gjorde turen svaert fornoeyelig!

Landet paa LAX 3 timer etter schedule, og ble moett av Jon, en venn av Amy jeg ble kjent med sist jeg var her. Amy hadde konsert med koret sitt i en kirke i Hollywood, saa vi satte oss i bilen for aa se paa dem. Men vi fant selvfoelgelig ikke veien, saa endte stort sett opp med aa vandre rundt i Hollywood paa leting, uten aa finne. Gikk bl.a forbi Church of Scientology(proevde seff aa faa oeye paa Tom Cruise) og Church of Self-Realization, ogsaa kalt Church of All Religions. Weird world!

Jeg og Jon kjoerte hjem til Santa Clarita, kjaerekjaere SCV. Har ikke glemt et eneste vei-navn, og det var helt eventyrlig aa vaere tilbake! Kom hjem til Amy foer henne, og moette mor og soester(14 aarige herlige Melanie) som hoppet i taket av begeistring ved synet av meg! De har jammen gledet seg mer enn meg:D Vi dro til togstasjonen der Amy skulle komme, og gjemte oss bak bilen hennes. Hun kan du si ogsaa hoppet da vi overrasket henne! Yeyey, utrolig aa see henne igjen:D

Jeg ble deretter med koret hennes til Denny`s for aa spise, og alle hadde ventet spent paa aa treffe meg. Spurt etter Helga/Olga/Ikea/Jenny om hverandre...(?!!) Utrolig koselige folk som jeg aldri hadde moett foer, men det gikk jo fort aa bli kjent:)

Saa, 24 timer etter aa ha staatt opp den morgenen, var det tid for senga. Ikke uoensket! Vaaknet i dag tidlig etter en deilig natts soevn, og er naa alene hjemme mens Amy er paa skolen, og ser paa American Idol.

I kveld er det kirketid, Amy er staff paa High School group, og da faar jeg jo moete Daniel og Landon igjen, og Sean og det er ikke maate paa. I'm home!!

4 kommentarer:

  1. Anonym09:12

    Oi du kom deg rett inn i landet, ikke verst jenny. Det er godt å høre at du har det bra, men du kommer vel hjem igjenn snart vel?
    menmen kos deg i hvert fall, og lykke til med turen hjem...
    Fra en som ikke lenger er anonym: Ola Johannes faktisk

    SvarSlett
  2. Takk for identitetsavdukingen og hilsenen Ola Johannes! Kommer snart hjem, dvs 25. mars. Ikke at jeg ikke gjerne skulle vaert her lenger, men det tillater ikke flybilletten og jobben min... Saa vi ses da:)

    SvarSlett
  3. Jenny!
    Du hadde jo bursdag i går! Jeg prøvde å sende en mail, men hadde ikke riktig adresse. Send meg den, så skal jeg sende mine velvalgte ord en gang til til deg:p
    Håper alt står bra til da....
    klemz_kristian

    SvarSlett