2. oktober 2008

# 22 Hverdag

I dag er det 1 aar og -2 dager siden jeg ble kastet ut fra huset i Connecticut. Det er spesielt å lese mail fra den tiden nå, blir litt sentimental av det.

Jeg har en avslappende dag i dag, tilbringer formiddagen på Panera Bread der de har god lunsj og trådløst internett. Tirsdag og torsdag har jeg kun én klasse, Music Fundamentals fra 8-9.20 am, og det er det. Hadde prøve i dag, og jeg klarte det bra tror jeg. MuHøLy i 1. på Stange gjorde meg godt! Dette var den tredje prøven så langt, de to første fikk jeg A på. Det er på en måte veldig fristende å gjøre ferdig utdannelsen min her, liker meg så godt på denne siden av verden, men skolesystemet har fått meg til å re-think. Lærerne gjør virkelig alt de kan for å gi så mange A som mulig, og du skal jobbe hardt for å stryke. Det er ganske irriterende, det er ikke akkurat noen motivasjon for å jobbe hardt. "Alle" får A uansett. Nå liker jeg fagene mine overraskende godt, så jeg jobber vel forholdsvis greit uansett. Var ikke klar over hvor utrolig fascinerende jeg finner psykologi; kanskje er det der jeg ender opp.

Uka går fort her, jeg har alltid noe å gjøre. Hjemme har jeg det så godt når jeg finner et sted i naturen der jeg er helt alene, og kan lese, høre på musikk, tenke, skrive, slappe av, osv. Jeg skjønte her en dag at jeg ikke engang har tenkt tanken på å finne et sånt sted her. Til gjengjeld blir det svært lite av naturopplevelser, lesing, tenking, skriving... Jeg leste gjennom dagboken min fra i fjor, og så at jeg skrev utrolig mye. Her om dagen tok jeg den opp for første gang siden jeg kom hit. Jeg vet det betyr at jeg har det bedre, men jeg vil ikke la være å finne tid til sånt bare fordi jeg ikke har noe immediate behov for å "få ut" tanker og ting. Så jeg er herved utfordret, og er spent på se hva det viser seg å bli til!

Amy kom nettopp for å ha lunsj med meg, så jeg er i ferd med å sette punktum for nå. Kort sagt har jeg det veldig bra, men trenger å sove litt mer. Pappa, Kris, Andreas og Mel kommer på mandag, og jeg ser utrolig fram til det! Vi har masse planer, til og med fallskjermhopping i Santa Barbara :) Flere oppdateringer kommer senere.

Takk for kommentarer, jeg har vært dårlig til å svare. Beklager det, jeg skal begynne med det.

For nå -
Jenny

3 kommentarer:

 1. "I dag er det 1 (ÅR, kanskje) og -2 dager siden.."
  hehe begynte år lure på om du bel kastet ut igjen:P:P
  miss you! klem

  SvarSlett
 2. My angel - my sweet angel. Du har det fortsatt bra - såååååååååååååstolt av deg. Ikke overasket at du synes philosophy er så interessant. I bet you're a natural. Du er flink og vakker og modig og nydelig. Proud to know you. Shweedy. Kos deg masse. Hør på Joyce Meyer, Andrew Wommack osv og relax. Vit at du er elsket for den du er - av Gud og maaaange andre.

  SvarSlett
 3. Stort!
  Tenker på deg her fra andre siden av Atlanteren. Pass på deg selv og sug til deg kunnskap:)
  vi sees til jul?
  klemz

  SvarSlett