9. februar 2009

Vinterferieslutt


Se, jeg er da ikke treig med oppdateringene mine...

Det er søndag kveld, jeg kom tilbake til LA for 3 uker siden, og jeg gjør meg klar for første skoledag i morgen. Den lengste vinterferien jeg noen gang har hatt er over, og jeg er ikke det minste lei meg. Dagen i morgen begynner med psykologi, for så å fortsette med Women's choir. Deretter Chamber Singers Choir, og så er den skoledagen over. Mandager og onsdager ser helt like ut. Tirsdager og torsdager er litt mer teoretiske, med både sosiologi og political science, i tillegg til individuelle sangtimer, og en masterclass i sang. Det blir mye sang, og jeg gleder meg veldig!

Tiden etter at jeg kom tilbake fra Norge har vært litt ambivalent. De første dagene var tøffe, spesielt siden jeg hadde lite å gjøre, og kjente på ensomheten etter 1 måned tettpakket med mennesker på alle kanter. Her var alle travelt opptatt med jobb og andre aktiviteter, mens jeg ikke hadde noe særlig til liv siden skolen hadde ferie, og jeg ikke var i gang med jobb. Det ble mye tid til meg selv hjemme, noe jeg er særdeles uvant med. Med andre ord; en veldig god lærepenge! Forrige semester gikk så enkelt og greit for seg at jeg lurer på om jeg i det hele tatt fikk livsvisdom ut av det overhodet. Dette semesteret har startet bra, med prøvelser både i forhold til mennesker rundt meg, og utfordringer i forhold til å organisere dagene, og leve for annet enn venner og aktiviteter. Jeg har begynt å bake, jeg leser masse i bøker(Bibelen og Twilight gode favoritter), jeg går turer, holder kontakten med Norge, lager mat og inviterer folk over, dekorerer rommet, tenner mye stearinlys, ser filmer osv. Jeg har alltid hatt en eller flere planer for dagen foran meg før, men nå ser jeg mer og mer det gode i å ha en dag helt uten planer. Det er litt skremmende, men veldig bra for meg, og alle.
Så sånn går bl.a. dagene. Men i morgen synges en annen sang, da skolen som sagt starter og gjør hverdagen noe mer hektisk.


Prøvde meg på kringle; den ble ganske fin!

Forrige søndag var det Super Bowl, og jeg fikk ta del i en stor amerikansk dag. En gjeng fra college group i kirka dro hjem til en kamerat, spiste mat og så kamp. Det var seriefinalen i football-ligaen, så siste kampen for i år. Bra kamp, og bra stemning. Senere dro de fleste av oss hjem til meg, spilte spill og hadde mye moro. Murf(mor) bakte cookies, mens Mike(far) og jentene var med på leken.Jeg har flere gode venner på jobben(CoffeeKiosk), og vi var noen som bestemte oss for å dra til Hollywood fredag kveld for å sjekke bylivet. Sylvia, Tina, Alvaro, en annen internasjonal student fra Chile, og jeg tok turen fredag kveld, med meg bak rattet. Jeg bor ca 30 min unna underholdningshovedstaden, og prøver å benytte meg av den når jeg kan. Vi kom forbi et sted med mye folk, og en vakt kunne fortelle oss at Justin Timberlake akkurat hadde gått inn. Jeg prøvde å dra fram norsk-aksenten og smigre vaktene, men den var neimen ikke så lett å finne fram til etter måneder med trening på å fjerne'n. Jeg tror jeg skal jobbe litt på'n. Vi gikk uansett videre, og fant et sted ved Kodak Theatre på Hollywood boulevard kalt DV8. Ligger sentralt midt på Walk of Fame, så merket at det var en mengde turister på stedet. I køen møtte jeg blant annet 3 nordmenn. Gjensynsgleden var stor! Vi hadde en knall kveld, og var hjemme rundt...halv fem...


Ellers står det meste bra til her i huset. Lillesøs Melanie har skadet skulderen i en basketballkamp, og har mye vondt. Mike har brukt kvelden ved harpen, Murf laget middag til oss, jeg har oppdatert det meste ved mac'en min stort sett hele kveld, mens Amy har vært på et møte i kirka. Ute regner det, og det har det gjort siden torsdag. Gråvær gjør meg smågrinete, så jeg kan ikke vente til vi får tilbake godværet på sol og 25 grader.

Jeg håper familien min og vennene mine rundt omkring har det bra! Er så takknemlig for dere, og gleder meg til i sommer når jeg kan få se alle igjen.

Til neste gang!

7 kommentarer:

 1. ...glemdet vet hvem det er nå:)
  er så gla i deg kjære vennen min! du er kjempe god, og jeg er så stolt av deg! vi snakke med deg!
  du er helt nydelig pen og! men mest bare god:)
  koz

  SvarSlett
 2. Morn du.
  Bra å kunne ha det bra uten å ha mye å gjøre, ikke alltid så god på det selv, men du kan vel sikkert lære bort litt :)
  Bra at du har det bra - jeg har det også bra, og det er mange andre i Oslo som også har det bra.
  Du får komme på stearinlysmiddag her en gang, å jada.

  Snakkes.
  Gud bless og koz.

  SvarSlett
 3. Nå skal vi snart bestille billett til California. Det blir gøy.

  Love you!

  SvarSlett
 4. Hei engel,
  Såååå koselig å høre fra deg her. Jeg er veldig stolt av deg og tenker på deg meget ofte - you're a good lass. GLEDER meg til du kommer hjem.

  SvarSlett
 5. Anonym07:43

  hei jenny. oppdater da. du er treig ;p glad i deg.

  klem fra meg i laos

  kristina

  SvarSlett
 6. og kan du adde meg pa linken din sa nadre kan se bloggen min :)

  SvarSlett
 7. Kommentarer :D

  David, I'll be there. Jeg skjønner det er så mange som har det bra i Oslo at jeg søkte meg dit selv til høsten.

  Sandra, kan ikke vente med å se dere her, og høre fra New York!

  Katrine, vi burde snakke oftere!

  Kris, jeg skal oppdatere, jeg prøver å love! I love you!

  SvarSlett