12. april 2009

Nytt kamera - nye muligheter!


I og med at kameraet mitt, av grunner allerede nevnt i Eirik sin blogg, er ødelagt, og jeg plutselig fant meg i besittelse av det riktige beløpet et nytt kamera krever, dro jeg i dag til Best Buy med Amy, Ruben og Øyvind for å kjøpe et nytt.


Ruben og Øyvind har gjestet her siden torsdag, da jeg og Minnie plukket de opp på Union Station da de kom tilbake fra Mexico etter å ha besøkt Martine noen dager. Før det var de to, Eirik og meg selv på tur gjennom store deler av vestkysten, og det kan dere lese mer om på både Eirik og Ruben sine blogger.


Så jeg har fått nytt kamera! En/et vakker/-t Canon Powershot SD 790 IS. Og, jeg er hekta på Melissas blogg. Disse siste dagene av Spring Break skulle handle om lekser, men hver gang jeg åpner Firefoz klarer jeg ikke unngå å klikke på snarveien til Lemissa som alltid byr på nye oppdateringer. Og det er det jeg anser som en så godt som åpen dør til en ny og bedre bloggehverdag for meg selv også. På mitt språk betyr det i hvert fall det. For det er så mye mer dere kunne visst om som dere ikke vet om fordi jeg ikke forteller eller viser noe av det.

Så vi får se om lykken snur!

Men da sier vi det sånn for akkurat nå:)


1 kommentar: