12. april 2009

PåskedagDet er Easter Day, og siste dag av Spring Break. I går hadde vi koselig familiemiddag, med sola på vei ned horisonten gjennom kjøkkenvinduet.


I dag tidlig sto vi opp kl. 3:30 for å kjøre guttene til flyplassen. Ikke at flyet dems dro så tidlig, men kl. 6:30 var det duket for Sunrise service i kirkas utendørs amfiteater, og den går vi helst ikke glipp av... Feiring av oppstandelsen under de sekund-gamle solstrålene var stort, med lovsang og tale, kaffe, hettegensere og tepper. He is risen indeed!


Senere var det duket for påskegudstjeneste, med finstasen på i en stappfull sal som rommer 2300. Ellers laget Amy og Murf deilig påskemiddag til oss, og i kveld er det filmtid. Vi skal se Slumdog Millionaire, endelig!I morgen starter skolen igjen, og det tror jeg kommer til å bli bare fint. Det ville jeg ikke sagt i går, men i dag ble jeg ferdig med psykologioppgaven, så jeg er klar. Jeg har snakket med sjefen på CoffeeKiosk, og han skal gi meg vakter litt bedre fordelt utover uken, så jeg slipper de fulle ukene jeg hadde før påske. Dro hjemmefra på mandag morgen kl 6:30, og følte ikke at jeg kom hjem før torsdag kveld kl 10:30, og endelig kunne begynne å se på lekser. Nå får jeg mer fritid i uka, og heller et skift i helga i stedet for hver ettermiddag ellers. Jeg liker for all del å jobbe, jeg har jo verdens beste jobb der på CoffeeKiosk, men jeg trenger jo litt tid til solnedganger og familiemiddager og stille stunder...


2 kommentarer:

  1. Mat Weddle19:14

    I don't understand what you're talking about.

    SvarSlett
  2. www.dictionary.com

    Challenge of the week, Matt!

    SvarSlett