14. april 2009

Kveldshilsen

Jeg sa bloggingen kom til å ta seg opp...


I dag var det tilbake på skolen etter Spring Break, og dagen gikk som mandager ofte gjør. Psykologi, og kor. I korene begynner vi virkelig å kunne musikken vår nå, og du store så mye fine sanger vi synger. Det er rent episk å være i timen. Hver gang jeg forlater klassen kjenner jeg meg berørt helt inn til hjerteroten!


Hver mandag og onsdag innimellom de to korene vi lunsj sammen med andre choir-freaks. Vi sitter ofte utenfor kafeteriaen på skolen der de har Subway, italiensk, mexikansk og asiatisk mat. Amy og jeg ser stor glede i å beholde lommeboka i samme tykkelse, så vi har med mye spennende lunsj hjemmefra i stedet. Dessuten er Amy "vegan", så hun er noe innmari vanskelig å fóre!

Da siste kor-økt var over, var jeg klar for å reise hjem for å lese sosiologi, mens Amy måtte på jobb. Hun hadde ikke samme episke opplevelse som meg i dag, og var litt nedfor og sliten. Hun gikk så langt ned til å begynne å anta at de sikkert kom til å sparke henne fra jobben også... Døren til rommet gikk igjen og dro oss opp fra veien til avgrunnen, og det var Josh som kom inn i rommet på overraskelsesbesøk. Josh er Amys kjæreste siden begynnelsen av desember, og en veldig god venn! Amys ansikt gikk fra beyond nedfor til utrolig lettelse, og glede, på få sekunder, og ikke lenge etter var de i hverandres armer. Da jeg fortalte han om hvor stor forvandligen var da han kom inn i rommet, sa han: "Well, I figured she might be a little down today, so I just wanted to come and say hi.." Josh har ikke engang klasser på
mandager, og han kom kun for å se henne og følge henne til bilen.

Gutten gjør alt riktig!


I kveld tok Mike familien med til alles favoritt-spisested; Stonefire Grill, på middag. En veldig koselig overraskelse på en mandag ettermiddag. Det er mye latter når alle er samlet... Vi brainstormet også hva vi vil bruke tilbakebetalingen av skatten på, og vi sto tilslutt mellom helgebesøk til Disneyland på hotell, eller hotelltur til Yosemite nasjonalpark. Valget falt på Yosemite, og her ser dere litt av hvorfor:
Og disse menneskene, skal jeg si dere, er langt fra noen hvemsomhelster.


I morgen åpner jeg på jobben, så da starter jeg 6:30. Trakte kaffe, skjære opp bagels, gjøre klar bakverk og smile trøtt til morgenfuglene som trenger kaffe før en ny skoledag - enten det skulle være staff eller students. Det er en god jobb...

God natt alle, ses snart!

2 kommentarer:

  1. Hello angel face!!!
    Så GØY at du hadde besøk - artig og kos. Bra bra bra!! Jeg gleder meg til å se deg om sommeren. Det ville vært kult å gått ut på kaffe sammen snart. Yep.

    Nyt livet. Du er så braaaaa.

    SvarSlett
  2. Katrine!! Jeg ser veldig fram til kaffe til sommeren, savner både deg og Poesi.. Håper alt er vel!

    SvarSlett