17. mai 2009

Bare fordi...


Teksten nedenfor bergtok meg når jeg hørte den. Det er en sang, en utrolig fin sang, men jeg fant ingen fantastisk versjon av den på youtube.

Eric Whitacre, for øvrig, er en komponist som lager helt utrolig fin musikk. Vi synger en av sangene hans i koret vårt, og jeg har brukt denne lørdagskvelden på youtube for å høre mer av han. Jeg legger inn linken til én av sangene hans her, så gir jeg dere muligheten til å åpne en ny tab, og spille av Eric Whitacre's "Sleep"
mens dere leser denne teksten .
(Ved å trykke på linken forsvinner denne siden. Det kan være bedre å kopiere adressen, og lime inn på en ny tab; http://www.youtube.com/watch?v=qhCS7etNEbU&feature=related.)

Hvorfor?

Bare fordi.


In Remembrance
Eleanor Daley

Do not stand at my grave and weep.
I am not there, I do not sleep
I am the thousand winds that blow,
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight-ripened grain,
I am the gentle morning rain.
And when you wake in the morning’s hush,
I am the sweet uplifting rush
of quiet birds in circled flight.
I am the soft stars that shine at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there, I did not die.

3 kommentarer:

 1. Anonym22:56

  Ahh den var vakker og stemningsfull sang. Bra sangtekst da, det er vel Gud/Jesus som liksom synger den til oss!

  Angående linken kan du gå inn i html-redigeringen(edit html) og lime inn target=_blank etter linken og linkens " og før den avsluttende >. Da vil link åpnes i ny tab.
  Eller leserene kan høyreklikke på linken og velge åpne i ny tab. Eller på mange dataer, bare trykk på scroll-hjulet på musa og linken åpnes i nytt vindu.

  Her er en annen fantastisk korsang!
  Musikkvideo: http://www.youtube.com/watch?v=aswqYkA4Umo
  Tekst: http://www.libera-voices.org/lyric013.html

  SvarSlett
 2. jenny-ai laaav juu! nå har jeg litt tid til endelig å sjekke alt på nettet uten å betale, og det går til og med ganske fort:) jenny du blogger jo mætt! har lest nesten alt, og jeg er så glad for alt du opplever! du er digg:) gleder meg jkempe til du kommer hjem, og til sommern, og høsten! jenny,JEG ER SÅ GLAD I DEG!

  SvarSlett
 3. Jon Kristian - jeg skal se om jeg kan teknologisere meg fram til aa faa linker til aa aapne en ny tab. Takk for hjelpen!

  Marie - jeg kan ikke vente med aa snakke med deg ordentlig, jeg kan ikke tro alt som har skjedd mens jeg har sittet her uvitende om alt sammen! JEG ER SAA GLAD I DEG!

  SvarSlett