16. mai 2009

Ukeslutt


Det er fredag kveld. Rommet er ryddig, jeg er nydusjet, nattpysjen er på, og tennene er pusset. Jeg sitter med mac'en på fanget i senga, og hører på musikk...

Randomly plassert; men idyll i Yosemite

Husker dere hvordan jeg forrige uke beskrev den herlige torsdagen jeg hadde hatt?
Denne var like bra.
Det var tid for siste øvelse med jazzkoret, før den store vårkonserten på søndag. Er det ikke typisk hvordan man ikke lærer å sette pris på ting ordentlig, før man er ferdig? Vi er i utgangspunktet ferdig kl 22, men slapp tidlig, men ville ikke gå. Vi var en gjeng som var igjen etterpå og sang. Noen spilte piano, mens resten sang og harmoniserte.
Det er så herlig å være rundt så talentfulle folk, og det er så kult å ha gutter i koret også, som s
ynger så sinnsykt bra. Og det er så bra at kor ikke har et stereotypt "enten er du jente, eller så går du i kirka"-preg her.
Da vi måtte ut fra bygningen kl 22, ble vi sittende utenfor i kveldsvarmen. Vi sang mest, og pratet litt. Noen kan starte å nynne på en sang, flere slenger seg på, og til slutt har vi en 4-stemt versjon av "Mary had a little lamb".
Jeg gleder meg sånn til søndag...

I dag kjørte jeg til Santa Monica for å møte Sandra og Melissa, som er på besøk fra New York. De hadde et heller uheldig møte med solen i går, til tross for stadig påføring av SPF 30. Vi fant derfor ut at det var en god dag for Hollywood, så sånn gikk det. Vi så skiltet, vi så stjernene, vi så Kodak Theatre, vi så Graumanns Theatre. Samme regla. Deretter satte vi oss på et frozen yoghurt place, og satt der resten av de 3 timene vi tilbrakte i underholdningshovedstaden. Jentene har så mye spennende å fortelle fra sine måneder der oppe... like underholdende dét.
Jeg liker virkelig de jentene. Jeg visste jo allerede det om hun ene, men hun andre møtte jeg først i dag. Bortsett fra at hun også så ut som en hummer, var hun veldig behagelig å henge med (hummerfaktoren var mer et bra bidrag heller enn et hinder, når jeg tenker meg om)!Ellers begynner jeg å kjenne at vedmodigheten over snart å skulle dra, sniker seg innpå gleden over snart å skulle hjem.
Vil ikke si at jeg ikke har nytt tiden her godt, eller ikke har innsett hvor bra jeg har det, men allikevel vil jeg gjenta at det er typisk hvordan man ikke lærer å sette ordentlig pris på noe, før det er over.

Jeg liker så godt at det er varmt her

og jeg liker så godt å gå på skolen her

og jeg liker så godt å bruke tid for meg selv her

og jeg liker så godt alle musikktilbudene her


og jeg liker så godt familien her

og jeg liker så godt roen jeg har her

og jeg liker så godt de menneskene jeg bruker tid med her


Så jeg må sørge for å nyte den siste tiden jeg har.
Jeg er kjempeglad jeg skal hjem - og synes det er kjemperart at året snart er over, og jeg igjen skal inn i en ny epoke av livet.

I guess that's how it's gotta be...


CoffeeKiosk

7 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen. 17 Mai her og seier til Norge under Gand Prix!!! Woooooooooooo!!!
  JJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

  SvarSlett
 2. :O:O Norge vant Grand Prix?!?! Oh my goooooooooooooosh :D

  Hurra!

  SvarSlett
 3. Forresten, du er knall flink til å skrive. Vet at jeg har nevnt dette før - men wow. Jeg skjønner tankene dine rundt å ville bli i et land, men samtidig ønske å dra hjem.
  You're lovely Jenny. Gleder meg til å se deg. You are a success!!

  SvarSlett
 4. HEiiiiiiiiiiiiiiii

  SvarSlett
 5. Vi vant med 387 poeng!!!!!

  SvarSlett
 6. Ok - NÅ må jeg legge meg. Klokken er 12.50. Opp tidlig for å ha på meg bunad. Snakkes snart da.

  SvarSlett