6. mai 2009

Morgenstund


Jeg våknet i tide til soloppgangen denne morgenen, dro på meg første buksa jeg så, og gikk en morgentur i nabolaget.
Klokken er fremdeles bare 6:50, mens skolen ikke starter før kl 8. Nå skal jeg spise litt havregryn, hoppe i dusjen og deretter gå til psykologi og kor - etter kor.
Det er så varmt om dagen, at CoffeeKiosk overopphetes til tider. For å unngå at døren til stadighet åpnes og slipper inn mer overveldenhet, foreslo noen at vi bruker vinduet der vi tar bestillinger i stedet.

Ikke dumt. "You know you're not obese when..."


Fortsatt god morgen for meg, kveld for dere hjemme. Har vi ikke annet å feire, kan vi jo saktens feire at det er 2 mnd til jeg kommer hjem i dag.

4 kommentarer:

 1. Åhh jeg blir så glad av å lese Jenny! Virker som du har det så bra! Nå kom jeg akkurat hjem fra dansen..Husker når du var med.. såå gøy!!:) Hva skal du til høsten?? Gleder meg til å se deg!!! sol

  SvarSlett
 2. Ah, jazz paa torsdagskveldene, det var saa goey!:) Hvem er laerer, er det Trine?
  Jeg skal forhaapentligvis til Oslo, saa lenge jeg kommer inn! Har soekt aarsstudium i psykologi paa universitetet. Gleder meg til aa se deg og, Sol, savner deg!

  SvarSlett
 3. Ja, vi har Trine...Vi skal ha forestilling om et par uker..æhh.. dansen er litt vanskelig, men det går sikkert bra.. Danser til narnia filmmusikk!

  Oslo! Kult! Kommer gjerne på besøk:D Nå kommer du hjem a? Juni?

  sol

  SvarSlett
 4. Oslo ja, tar gjerne i mot besøk :):)
  Jeg kommer ikke før 7. juli... Lenge til, men er glad for å få litt ekstra tid her etter skolen er ferdig..

  Og så har vi jo hele høsten! <3

  SvarSlett