8. mai 2009

Tid for tur


Torsdag kveld - vi er pakket og klare. Også klare for noen få timers søvn før vi setter oss i bilen for å besøke det vi faktisk er klare for; Yosemite nasjonalpark.

Fredag til mandag på hotelltur med familien. Vi skal vandre i fjellet. Vi skal slappe av. Jeg skal lese bok. Vi skal gjøre lekser. Jeg skal forhåpentligvis bade. Jeg skal ta bilder. Jeg gleder meg. Det gjør forsåvidt vi også.

Dagen i dag har vært veldig god.
Jeg nyter å klare å stå opp unødvendig tidlig, og sto opp kl 7 i dag for å ha litt ekstra tid før skolen, som faktisk startet kl 11:30, men jeg var på spinning igjen før det. En god morgenstund setter standarden for resten av dagen, så det er viktig å starte godt.
Jeg hadde vokalundervisning, der jeg gjorde klar for en opptreden i en annen musikklasse senere på ettermiddagen. Innimellom var det sosiologi.
Jeg opptrådte for musikklassen min på rundt 40 stk med "L'ho perduta, me meschina!" fra Figaros Bryllup av Mozart. Opera har aldri vært en favoritt på lista, men jeg lærer mye spennende, og gleder meg over å utvide horisonten sånn musikalsk sett. Spennende å kunne opptre med det i en heller ufarlig setting.
Henging i CoffeeKiosk er en av torsdagenes mange gleder, pga lange pauser mellom de forskjellige klassene, som strekker seg fra 11:30 am til 10:00 pm. Før siste klasse for dagen, som er jazzkor, fikk jeg i meg 2 shots med espresso og en kopp kaffe, så koret var morsommere enn noen gang. Kaffe begynner å bli min greie, og musikk er definitivt min greie!

Jeg har ikke så mange dypere tanker enn det å dele i dag. Det er mangfold av de i hodet mitt, men de er så ukonkluderte og vage at jeg velger å dele med dere mer håndfast, mindre lærerikt, mer forutsigbart materiale; min torsdag.


Ha en herlig helg, vi snakkes til uken!


2 kommentarer:

 1. WOW!!! Gleder meg til å høre hvordan dere har hatt det!!!!!!!!!!!!!!!!!!Du opplever masse. Gøy gøy. Er stadig imponert med bloggen din - for en talentful dame du er. I am impressed.

  Ha en fantastisk helg.

  SvarSlett
 2. Det var en helt fantastisk tur - håper du får muligheten til å se på bildene!

  Takk at du er så flink til å kommentere på bildene, så gøy å høre fra deg og ha litt halvveis kontakt med deg, Katrine. Er SÅ excited for at dere skal til Canada!!!

  Kosmos

  SvarSlett